Søk på siden

Husqvarnas Automower CEORA™ på Losby Gods

Husqvarna hadde for kort tid siden en introduksjon av Automower CEORA™ på Losby Gods. I den anledning har vi noen bilder og presseinformasjon vi ønsker å dele med dere.

Etter å hatt stor suksess med tidlig introduksjon i noen få markeder i Europa, er den banebrytende robotløsningen til Husqvarna CEORA™ endelig tilgjengelig i Norge. Robotgressklipperen forventes å endre et marked som er dominert av tunge, tradisjonelle dieselklippere ved å automatisere oppgaver som er både tids- og ressurskrevende innen profesjonell plenpleie. CEORA er beregnet å redusere CO2-utslippene med så mye som 83 % i løpet av livssyklusen til robotgressklipperen, sammenlignet med en dieseldrevet Husqvarna P 525DX frontklipper.

Les mer i vedlagte pressemelding og rapport, og ta gjerne kontakt dersom dere ønsker ytterlig med bilder/informasjon, eller har noen spørsmål til Bjørn Kaas.

Pressemelding     LCA of CEORA TM 546 EPOSTM & Rider P525DX 

 

Våre samarbeidspartnere

Syngenta Hako Ground & Garden Felleskjøpet Husqvarna
Gresspesialisten
EDH UTLEIE AS
BÆRUM FERDIGPLEN
SVEIN D OLSNES: ARKITEKT
AGDIR
ICL
Rain Bird Sverige AB
Global Turf Systems
GAF
Norges Golfforbund
TveitPark
S48
Floratine Norge
GRESS SERVICE 90
Indigrow
Norsk Naturgjødsel
PGM
NIBIO
VVS COMFORT
TF-SPORT AS
Østfold Gress
Vanning Installasjon AS
Lister VVS
Ezzensa
Fas-tec
Parkmaskiner
Skaaret
Tiurn
Weland
Turfcare
Suståne

Gressforum

Gressforum utgis av Norwegian Greenkeepers Association. Bladet trykkes i 600 eksemplarer, og sendes til abonnenter og medlemmer av NGA. Det kommer ut med 3 nummer i året. Nå er det mulig å abonnere på Gressforum også for deg som ikke er medlem. Et abonnement koster 300 kr pr år. Se alle tidligere utgaver av gressforum her.

Abonner