Aktuelt

13. juni 2018

Tiden er inne for å se nærmere på HMS arbeidet for greenkeeperne

Reddibo har sammen NGA ( Norwegian Greenkeepers Association ) utviklet HMS portalen for å gjøre det enklere for golfanleggene å komme i gang med arbeidet. Daglig Leder eller styreleder på golfanlegget har ansvaret for dokumentasjonen som viser at det eksisterer et system som ivaretar tryggheten for de som utfører arbeid på anlegget . Systemet har også mange andre muligheter- men for å komme i gang, mener vi det er lurt å starte med arbeidsmiljøet.

les mer

24. mai 2018

Vanning, the art of greenkeeping

Tørt og varmt vær i mai- er en uvanlig situasjon. God vanningsteknikk er viktig for et godt resultat ! Det er ikke bare enkelt å holde orden på vanningen. Vannkilden må ha god nok kvalitet, og vannet bør analyseres for å se pH og saltinnhold. Det er også avgjørende at sprederne fungerer korrekt, og at vannet tilføres jevnt på arealet som skal vannes. Kontroll av sprederne, og vanningsmengden er noe av det greenkeeperen skal ha kontroll på på eget anlegg.

les mer

11. mai 2018

NGA jubileumsfest & NGA mesterskapet 2018

Alle medlemmer & firmamedlemmer inviteres til jubileumsfest på OCC 27-28 august !

les mer
Array
(
    [0] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga3.jpg
    [1] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga2-1.jpg
)
  • # / #

NGA 30 ÅR: 1988 - 2018

Utdanningsnytt fra NGA

Gresskurs 2017 ble arrangert i Spania, vårt Gresskurs i 2018 er flyttet fra januar til november. Styret har startet arbeidet med destinasjon & program. Har du innspill til program eller destinasjon ? Gi oss en tilbakemelding innen 1 november!

Fagbrev for greenkeepere og utdanningstilbud
Det yrkesfaglige utdanningstilbudet i videregående opplæring for ansatte i golfnæringen har hatt fokus gjennom flere år i NGA. NGA har nå avsluttet dette arbeidet. Vi har dessverre ikke klart å få til verken et fagbrev eller et utdanningstilbud. Vi legger nå fokus i å gi våre medlemmer tilbud om utdanning. I kraft av dette har vi laget noen videoer med norsk tale og engelsk tekst som ferdigstilles høsten 2017. Vi ser også på muligheten for å arrangere et grunnkurs i Norge på nyåret. Et slikt kurs holder vi normalt på Gresskurs. Vi har kontakt med det Svenske Golfforbundet ved Peter Edman om et samarbeid grunnkurs. Vi håper dette er interessant for flere klubber & anlegg. 

Gresskurs 2018
Gresskurs 2018 er flyttet fra januar til november. Styret i NGA har så vidt begynt å arbeide med tema & destinasjoner.  Våre medlemmer må påse at budsjettene for 2018 setter av midler til Gresskurs også i 2017.  Har du eller din klubb innspill til tema eller destinasjon hører vi gjerne fra dere innen 1/11.

 

Medlemssider

Brukernavn:

Passord:

Siste Gressforum

Gressforum 2018 #1

Gressforum 2018 #1