Array
(
    [0] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga2-1.jpg
    [1] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga3.jpg
)
  • # / #

NGA 30 ÅR: 1988 - 2018

Utdanningsnytt fra NGA

Gresskurs 2017 ble arrangert i Spania, vårt Gresskurs i 2018 er flyttet fra januar til november. Styret har startet arbeidet med destinasjon & program. Har du innspill til program eller destinasjon ? Gi oss en tilbakemelding innen 1 november!

Fagbrev for greenkeepere og utdanningstilbud
Det yrkesfaglige utdanningstilbudet i videregående opplæring for ansatte i golfnæringen har hatt fokus gjennom flere år i NGA. NGA har nå avsluttet dette arbeidet. Vi har dessverre ikke klart å få til verken et fagbrev eller et utdanningstilbud. Vi legger nå fokus i å gi våre medlemmer tilbud om utdanning. I kraft av dette har vi laget noen videoer med norsk tale og engelsk tekst som ferdigstilles høsten 2017. Vi ser også på muligheten for å arrangere et grunnkurs i Norge på nyåret. Et slikt kurs holder vi normalt på Gresskurs. Vi har kontakt med det Svenske Golfforbundet ved Peter Edman om et samarbeid grunnkurs. Vi håper dette er interessant for flere klubber & anlegg. 

Gresskurs 2018
Gresskurs 2018 er flyttet fra januar til november. Styret i NGA har så vidt begynt å arbeide med tema & destinasjoner.  Våre medlemmer må påse at budsjettene for 2018 setter av midler til Gresskurs også i 2017.  Har du eller din klubb innspill til tema eller destinasjon hører vi gjerne fra dere innen 1/11.

 

Medlemssider

Brukernavn:

Passord:

Siste Gressforum

Gressforum 2018 #2

Gressforum 2018 #2