Aktuelt

20. april 2018

Greenkeeperens vårdilemma

Det er april og våren er her. Det er ikke lenge før spørsmålene hagler- når åpner banen? Når er det økonomisk forsvarlig å åpne greenene? Hvordan har banen overvintret ?

les mer

5. april 2018

Golfbil som inntektskilde!

Det tok lang tid før vi i TF – Sport AS bestemte oss for å ta imot tilbudet om å være forhandler for Club Car Golfbiler og små nyttekjøretøy. Vel inne i denne nye verden, skriver Ivar Bryne i TF sport noen betraktninger.

les mer

28. mars 2018

Fagbank via nga sine hjemmesider gir fantastiske muligheter for våre medlemmer

Databasen huser den mest omfattende samling og undervisningsmateriale i verden med over kvart million poster og er et fantastisk tillegg til vår fagbank. Bruk påsken til noe nyttig- oppdater deg !

les mer
Array
(
    [0] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga2-1.jpg
    [1] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga3.jpg
)
  • # / #

NGA 30 ÅR: 1988 - 2018

Samarbeidspartnere 2017

NGA er en interesseforening- vi er helt avhengig av våre samarbeidspartnere og medlemmer - for 2017 er våre Albatrosser Felleskjøpet, Hako ground & garden og Syngenta lawn & garden.

En god ting kan ikke sies for ofte,  vi i NGA er stolte og glade for våre samarbeidspartnere på Albatross, Eagle, Birdie og Par nivå. Ved å være samarbeidspartnere av NGA viser disse firmaene at de er med og støtter fagmiljøet vi i NGA representerer i Norge.  Ved å etterspørre eller kreve at din leverandør er vår samarbeidspartner bidrar du til å skape en verdi- dine budsjettkroner er  dine valg.  Les i vår firmaguide og orienter deg.  Våre samarbeidspartnerer finner du her

Medlemssider

Brukernavn:

Passord:

Siste Gressforum

Gressforum 2017 #3

Gressforum 2017 #3