Aktuelt

1. november 2018

Golfforum 2018

Helgen 10.-11. november ble årets Golfforum arrangert. Golfforum er golf-Norges årlige møteplass der klubber, forbund og interesseorganisasjoner kommer sammen til faglig påfyll og sosialt samvær.

les mer

30. oktober 2018

ERFA treff om høstforberedelser, vinterdekking og vårstart

I overkant av 30 greenkeepere stilte opp på ERFA treff den 30.oktober på Imjelt Golfsenter i Drammen.

les mer

29. august 2018

Resultatlister årets NGA-mesterskapet

Det var rekordmange deltakere som stilte til start under på årets NGA-mesterskap på Oustøen Country Club og 30-års jubileumsfeiring.

les mer
Array
(
    [0] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga2-1.jpg
    [1] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga3.jpg
)
  • # / #

NGA 30 ÅR: 1988 - 2018

Resultatlister årets NGA-mesterskapet

Det var rekordmange deltakere som stilte til start under på årets NGA-mesterskap på Oustøen Country Club og 30-års jubileumsfeiring.

Det var rekordmange deltakere som stilte til start under på årets NGA-mesterskap på Oustøen Country Club og NGA sin 30-års jubileumsfeiring den 27. august. Glenn Hanasand leverte en knallgod golfrunde, og stakk av med seieren i klasse A, foran Agne Strøm og Anders Myhra Nordin. Hanasand ble også årets NGA-mester med lavest bruttoscore, og fikk med seg vandrepokalen hjem til Sola etter en knallrunde på 73 slag, én over par.

I klasse B ble det spilt poeng, og klassen var for de med handicap 11,5-36. Linus Palm fra Oslo Golfklubb gikk seirende ut med 40 poeng, foran Roy Kristiansen fra Hauger Golfklubb og Dave Cantor fra Grønmo Golfklubb som begge gikk en runde på 31 poeng.

I tillegg var det en åpen klasse der internasjonalt inviterte greenkeepere fra det svenske, estlandske og finske greenkeeperforbundet deltok, samt medlemmer av NGA som ikke jobber som greenkeepere. Der vant Göran Tyrsing, kanslisjef i Swedish Greenkeepers Association (SGA) med 35 poeng, foran Morten Eirik Engelsjord fra Moss & Rygge Golfklubb på 32 poeng og Thomas Nicolaysen fra Gjersjøen Golfklubb med 31 poeng.

Resultatliste klasse A

Resultatliste klasse B

Resultatliste åpen klasse

Medlemssider

Brukernavn:

Passord:

Siste Gressforum

Gressforum 2018 #2

Gressforum 2018 #2