Array
(
    [0] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga2-1.jpg
    [1] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga3.jpg
)
  • # / #

NGA 30 ÅR: 1988 - 2018

Presidenten informerer

Mari Myhrene avslutter sitt arbeid i NGA, og Ida Strøm tar over hennes arbeid fra 9 juli. Les mer om organiseringen av NGA fremover

Veien videre i NGA

 

Som mange sikkert allerede er klar over, slutter Mari Myhrene som daglig leder i NGA i juli. Jeg vil med dette informere litt om veien videre for NGA. 

 

6. juli er Mari sin siste arbeidsdag, etter 7 fantastiske år.

I samarbeid med Golfforbundet vil ny daglig leder stilling bli lyst ut i august. Det vil være en 100 %-stilling, og den ønsker vi besatt fra 1. januar 2019. Kontor vil da være sammen med Golforbundet på Ullevål Stadion. 

 

Frem til ny erstatter er på plass vil Ida Strøm overta den administrative delen av Mari sitt virke, og også ta hånd om NGA-mesterskap og 30-årsjubileum, samt gresskurs. Alt som har med grønt, samt samarbeidspartnere vil bli tatt hånd om av styre. Føl dere fri til å ringe hvem dere vil.

 

Ida Strøm er 28 år, gift, og har et barn. Hun er utdannet journalist, og er for tiden i mammaperm, og studerer siste året på lærerutdanning på deltid.

 

Hun har spilt golf siden barndommen, og spilte tidligere aktivt golf som junior, og har spilt på juniorlandslaget. Hun har i flere år trent junior jenter i Borregaard golfklubb, jobbet fire sesonger i resepsjon og administrasjonen på Onsøy golfbane, to sesonger i pro shopen på Ski golfklubb, og sist sesong i resepsjonen og pro shopen på Gamle Fredrikstad golfklubb. Den første uken i juli vil Mari sørge for at Ida får nødvendig opplæring, og vi i styret føler oss trygge på at vi med dette vil få til en fin løsning for NGA frem til ny erstatter er på plass. 

 

Fra 9. juli vil NGA ha adresse sammen med Golfforbundet på Ullevål Stadion, og nås på nytt telefonnummer 48231655, mens e-post er den samme. 

 

Det har vært en hektisk vår for oss alle så vi fokuserer nå på og få ivaretatt alt etter Agnar og Mari på en god måte.

 

For ytterligere informasjon kontakt noen i styret.

 

Neste gang vi sees vil bli på Oustøen 27. august.

Medlemssider

Brukernavn:

Passord:

Siste Gressforum

Gressforum 2018 #2

Gressforum 2018 #2