Array
(
    [0] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga3.jpg
    [1] => assets/images/sponsorer/albatross/hako/nga2-1.jpg
)
  • # / #

NGA 30 ÅR: 1988 - 2018

Grunnkurs 12-16 februar

Grunnkurs 12-16 februar 2018 Nå har du mulighet til å øke din kompetanse på gressskjøtsel- meld deg på kurs og møt sesongen 2018 med mer kompetanse og faglig påfyll

Grunnkurs Tid: 12-16 februar Kl: 0830-16 Sted: Gamle Fredrikstad , motellet
Fagdag 15-16 februar, kl 09 15/2-               Sted: Gamle Fredrikstad, motellet

Påmelding: adm@nga.no


Påmeldingsfrist: 15 januar (minimum 15 deltakere )
Kurslærere: Peter Edman ( SGF ), Morten Eirik Engelsjord ( Floratine ), Pål Melbye ( NGF ) og Mari Myhrene ( NGA ). Vi vil også trekke inn greenkeepere, og flere samarbeidspartnere som foredragsholdere. Se fullstendig program !

Pris:
Dagpakke kr  4 600 ( inklusive lunsj )
Ukespakke kr 9 000 ( med overnatting, lunsj og middag )
Lunsj til Lunsj kr 1200 ( torsdag til fredag )

Programmet tar for seg gress til golf & fotball. Golfbanen, gressplanten, gresstyper og gressvekst. Vi ser nærmere på ulike jordtyper, oppbygging av USGA green.  Vi tar også for oss de ulike næringsstoffene, gjødsling, vanning og sykdommer. Dreneringslære, vinterskader og miljøarbeid på golfbanen. I tillegg blir det bolker med erfaringer fra andre greenkeepere « slik steller jeg mitt anlegg».
Kurset gir diplom for gjennomført grunnkurs i greenkeeping, og er et perfekt kurs for de som er nye i bransjen, eller for de som ønsker å heve sitt faglige nivå. Kurset vil inneholde en dag med maskinlære, denne kursdagen gjennomføres hos Hako ground&garden.

Kurset er supert for deg som er ny i bransjen, som arbeider som frivillig eller har en rolle i golfbransjen.Det er mulig å kun delta torsdag på fagdagen i forkant av vårt årsmøte- påmelding ved å sende en epost til adm@nga.no Fagdagen er en del av grunnkurset.

Velkommen til kurs !

Hilsen NGA ved Mari Myhrene                            
nga.no / adm@nga.no / mobil: 91690906 

Program finner du her

Informasjon

Medlemssider

Brukernavn:

Passord:

Siste Gressforum

Gressforum 2018 #2

Gressforum 2018 #2